Afişier VEVEVEuri BETA

După șapte ani

În urmă cu ceva timp mi-am promis că voi găsi răspunsul la întrebarea „eu ce fac pentru țara mea?”. Sute de discuții deviate inutil și comentarii iritate mai târziu, am descoperit că, totuși, există un răspuns, o soluție.

Să faci ceva pentru ai tăi, pentru familia ta, pentru comunitatea ta, pentru țara ta înseamnă un singur lucru: să faci lucrul pe care îl faci, atunci când îl faci, cât mai bine poți. Iar mâine, să încerci din nou, și mai bine.

După șapte ani

Cu timpul vei găsi resurse să te implici în tot mai multe lucruri, pentru că — citește cu gând pozitiv — există peste tot loc de mai bine.

Astăzi, la șapte ani de la prima versiune a site-ului OrasulSUCEAVA.ro (și patru pentru JudetulSUCEAVA.ro), îți urez să faci și mai bine tot ceea ce faci tu mai bine. Pentru tine, pentru mine. :-)

Și, dacă tot ne urezi „La mulți ani!”, mai povestește-ne, ca de obicei:

 • Cum ai nimerit prima dată pe OrasulSUCEAVA.ro?
 • De ce ai revenit pe OrasulSUCEAVA.ro?
 • Ce înseamnă pentru tine OrasulSUCEAVA.ro?

Să nu uităm de ceilalți membri ai familiei Veveveuri: Cluj-Napoca și Piatra-Neamț.

Comentarii (10)

 1. alejandra

  1 martie 2012 → 00:40

  am avut poze pe DRAGOSTEA.RO! :)) de-acolo au început toate! istorie, nu te joci…

  longevitate cu mulți de + să fie!

  Răspunde

 2. pax

  1 martie 2012 → 01:10

  Am dat de OrasulSUCEAVA in incursiuni de documentare pentru dordeduca.ro, mi-a placut atat ca initiativa cat si ca executie – incruntare catre detaliu; incepand de-atunci devenind o referinta pentru intamplari din zona.

  pentru care va multumim :)

  Răspunde

 3. Grigore Bogdan

  1 martie 2012 → 08:07

  La multi ani si sincer nu mai stiu cum am gasit site-ul asta.Oricum sunt atent la tot ce faceti voi . E o miscare obligatorie.Suceava avea de mult nevoie de asta.Atitudinea va insemna totul in randul nostru ,a tinerilor.
  Voi critica ce nu-mi place si ma voi implica.Noi suntem orasul Suceava.
  .

  Răspunde

 4. laura

  1 martie 2012 → 08:31

  La multi ani!
  Am nimerit acum vreo 2-3 ani pe acest site, cautand programul spectacolelor de la Casa de Cultura Suceava.
  De atunci, vizitez cu fidelitate site-ul, cautand informatii despre ce se mai intampla in orasul meu de suflet ( acum, Falticeniul e orasul care m-a adoptat, dar… port Suceava in suflet oriunde m-as afla).

  Va multumesc si… la multi, multi ani! Felicitari!

  Răspunde

 5. gabriel

  1 martie 2012 → 20:06

  LA multi ani sanatosi si plini de lucruri interesante si captivante!

  Răspunde

 6. Alex

  2 martie 2012 → 20:46

  La Multi Ani si sa continuati tot asa :) . Cum am nimerit,hmm,prin iunie 2009 cautam pe net date despre concertul Odyssey in Vox vrremea aceea,si asa am gasit pe acest site si de atunci aici am ramas si este foarte reusit :)

  Răspunde

 7. ioana

  4 martie 2012 → 12:15

  la multi ani! am ajuns pe acest site in urma recomandarii unui prieten.revin aici intrucat sunt sigura ca voi gasi toate informatiile care ma intereseaza despre evenimentele culturale, sociale ce se petrec in orasul Suceava :-)
  La multi, multi, multi ani inca o data!

  Răspunde

 8. danyu

  4 martie 2012 → 19:47

  la nulti ani celui mai frumos oras din tara cel putin pentru mie

  Răspunde

 9. Murea Adrian

  5 martie 2012 → 18:02

  Felicitari si multi ani inainte :)

  Răspunde

 10. danyu

  8 martie 2012 → 23:05

  Orasul Suceava este un loc pentru mine unde ma pot simti aproape ca acasa. Fiecare vizita in acest oras este pentru mine un motiv de sarbatoare. Cind trec de Cumparatura si ma apropii de oras indiferent ca este o zi inorata ori ploioasa in sufletul meu apare soarele de fiecare data. Va rog sa ma credeti ca nu sint din Suceava nici macar din judet si strabat cei 160 de km de acasa pina in acest oras cu aceiasi nerabdare de fiecare data. Gasesc acest oras ca fiind complet. De la incarcatura istorica pina la modernul din zilele noastre. Cred ca a fi sucevean inseamna sa fii mindru. Sa dea Dumnezeu sa gasesc aceiasi oameni gospodari si primitori de fiecare data ca pina acuma si pot spune cu mina pe inima ca acest loc a fost binecuvintat de Dumnezeu . Inca odata cu aceiasi sinceritate si respect urez orasului Suceava LA MULTI ANI !!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Go away!