Afişier VEVEVEuri BETA

Evenimentele lui 2012

Gata cu 2012. Gata cu emoţile trezite de sfârşitul lumii, care, între timp, s-a amânat.

Până la urmă, dacă ne uităm pe statisticile pe care le avem, 2012 a fost un an în care, cu sau fără frica unui posibil sfârşit al lumii, românii au avut parte de numeroase evenimente.

Anul trecut, pe OrasulSUCEAVA.ro am promovat 1.393 de evenimente. Cea mai bogată lună în evenimente a fost luna martie a anului trecut, lună în care pe OrasulSUCEAVA.ro au fost încărcate 159 de evenimete, cu cinci mai multe decât în decembrie.

Nu doar sucevenii care locuiesc în oraşul Suceava au avut parte de multe evenimente, ci şi locuitorii din întreg judeţul. Pe JudetulSUCEAVA.ro, în 2012 am încărcat şi promovat 182 de evenimte dintre care, în decembrie, locuitorii judeţului au avut parte de cele mai multe evenimnte din an: 105.

Nici vecinii noștri nemţeni nu s-au plictisit anul trecut. 141 de evenimete am am încărcat pe OrasulPiatraNeamt.ro. Şi, curios sau nu, la ei tot luna martie este cea mai aglomerată în evenimente: 24.

Cu mai mulţi locuitori şi cu câteva evenimente naţionale, OrasulCluj.ro a adunat 897 de evenimente despre care am scris pe site. Dintre ele, 155 s-au petrecut în luna (da, ai ghicit) martie.

Chiar dacă e nou în familie, OrasulBistrita.ro a însumat 11 evenimente despre care am scris şi pe care le-am promovat în anul care a trecut.

În concluzie, sfârşitul lumii nu i-a speriat pe oameni. Evenimente au fost din plin. Iar în 2013 credem că vor fi şi mai multe. În plus, abia aşteptăm să vedem dacă şi botoşănenii au în martie cele mai multe evenimente din an.

Lasă un comentariu

Go away!