Afişier VEVEVEuri BETA

După şase ani

Astăzi, OrasulSUCEAVA.ro împlinește șase ani.

După şase ani

Cristi BURCĂ / Scribu

Sunt în Cluj de trei ani. Am învățat foarte multe lucrând la proiectele VEVEVEuri și sper să facem din OrasulCluj.ro un site la fel de apreciat ca originalul OrasulSUCEAVA.ro.

Daniel PROROCIUC / Proro

Sunt în Londra de câteva zile și joc rolul de turist curios. Deși nu cunosc pe nimeni aici, Internetul mi-a fost un real prieten de încredere. El mi-a recomandat locuri, întâmplări, oameni. Totuși îmi lipsește un CityOfLondon.co.uk ca o versiune englezească a unui proiect coerent precum OrasulSUCEAVA.ro.

David STROE / picsel

Sunt în București de peste trei ani și fac design ca freelancer. Deși am pierdut legătura cu multă lume de acasă și mai trec doar odată la câteva luni, proiectele VEVEVEuri mă țin în continuare aproape.

Ştefan Macedon GHEORGHIȚĂ / ArTiStul

Eu, mereu pe-acasă, pe lângă meterezele prăfuite ale Cetății de Scaun a Sucevei. Aniversarea m-a prins tot în fața monitorului, actualizând site-ul, din mijlocul evenimentelor. „1% azi, reprezentăm doar temelia, 100% mâine, vom fi în toată România”, vorba prietenilor de la Grupul de Rezistență.

Ştefan Schipor / Ştef

Am ajuns în Cluj acum trei ani dar mi-am definit meseria de front-end developer începând cu VEVEVEuri, acasă în Suceava. Singurele proiecte la care țin și pentru care aș vrea să-mi realoc toate orele câștigate sau pierdute prin freelance rămân cele de-aici.

Am învățat să credem în visuri. Credem în visuri și știm că se pot îndeplini. Vom încerca să fim aici pentru cât mai mult timp și să putem umărul atât la îndeplinirea dorințelor noastre, cât și alor tale.

Suntem onorați că facem parte din viața ta și îți mulțumim pentru interesul acordat!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nivelul 29 | ArTiStul mă semnez
  2. Acum șase ani | ArTiStul mă semnez
Lasă un comentariu

Go away!